Kvintesenca v razpršilcu - Kuthumi

Kvintesenca v razpršilcu - Kuthumi

Cena: 32.00 €

Vodilna misel: Ljubezen – modrost; negovanje komunikacije angeli-človek-deve.

Pozitivne energije prihodnosti. Usmeri proti razsvetljenemu samozavedanju. Povezuje z Maitrejo Budo, ki skrbi za prihodnost.
Pomaga, da se ljudje zavemo svoje posredniške vloge med angelskim in devskim kraljestvom. S pomočjo intuicije dojamemo božanski načrt, ki se preko angelskih sfer prizemlji na zemlji. To vlogo ponazarja Sveti Frančišek, ki je ena glavnih povezav z energijo Kuthumija. Komunikacija, ki poteka od angelskega sveta preko človeškega kraljestva do kraljestva dev (mineralov in rastlin, elementov ognja, vode, zraka in zemlje). Deve spadajo k zemlji – ljudje pa smo vez med angeli in devami. Trenutno v svetu dev vlada zmeda, saj ljudje zanje premalo skrbimo. Kuthumi nam pomaga, da se uglasimo z rastlinami – ki so vez z devami, angeli, vilami in škrati. Podpira ljudi, ki želijo pri zdravljenju, vrtnarjenju ali meditaciji stopiti v stik z devami, duhovi rastlin ali angeli.
Ponuja nam uvid v procese, da lažje razumemo njihovo ozadje – kako so stvari med seboj povezane. Pomaga se nam povezati z osebnimi simboli. To velikokrat predstavlja živali iz narave. Tako se odpremo energijam teh živali. Lažje razumevanje znanosti in števil, povezuje se s Pitagoro. Drugačno razumevanje oblik in energij. Prinaša modrost in brezpogojno ljubezen.


Količina : 100ml

Aura-Soma Slovenija